KleurrijkWonen heeft opdracht verstrekt aan KlaassenGroep om 56 sociale huurwoningen te bouwen aan de Esdoorn- en Meidoornstraat te Tiel. De sloopwerkzaamheden zijn uitgevoerd door firma Rodenburg Sloopwerken & Puinrecycling B.V.

KlaassenGroep bouwt verschillende type woningen zoals: 18 eengezinswoningen, 16 levensloopbestendige woningen, 12 twee kamer appartementen en 10 drie kamer appartementen. De grootte en de huurprijzen verschillen. De woningen zijn geadverteerd op www.woongaard.com Reageren op de woningadvertenties kan tot 16 januari 2020. Wil u kans maken op een woning ga dan naar de website.

De woningen en appartementen zijn goed geïsoleerd en hebben daardoor een lage energiebehoefte. De woningen en appartementen worden verwarmd middels luchtverwarming. Er wordt geen gas aangelegd. Bewoners koken op elektriciteit.

De eengezinswoningen en levensloopbestendige woningen hebben een zadeldak met een overstek en een goot met zichtbare gootklossen. Een aantal heeft een dakkapel, enkelen een dwarskap en ook is er een aantal gevelsprongen in de blokken, wat zorgt voor herkenbaarheid.

Het appartementencomplex sluit, dankzij zorgvuldig gebruik van de rode en witte baksteen en de witte balkons, goed aan bij de eengezinswoningen. Impressies, de brochure en plattegronden vindt u onder het kopje downloads.

Rafika Belkaid, projectconsulent (ma, di, do en vrijdag) 0345 – 596 285 of mail: r.belkaid@kleurrijkwonen.nl.

Verwachte start bouw november 2019 en oplevering medio oktober 2020.

U vindt hier een aantal links met impressietekeningen van de aanzichten van de eengezinswoningen, levensloopbestendige woningen en het appartementengebouw. Er kunnen geen rechten aan de impressies/tekeningen worden ontleend. Houdt u daar a.u.b. rekening mee.