KleurrijkWonen heeft 27 woningen aan de Gelddijk, Otto van Reesweg en Blaasbalg in Culemborg gesloopt. We zijn gestart met het bouwen van 29 nieuwe energiezuinige woningen. Aan de kant van de Otto van Reesweg bouwen we 16 eengezinswoningen en 1 levensloopbestendige woning. Aan de kant van de Gelddijk bouwen we 12 levensloopbestendige woningen.

De bouw vordert gestaag. Momenteel worden de kappen gelegd op de levensloopbestendige woningen. Als de kappen liggen, volgen de dakpannen.
Aan de kant van de Otto van Reesweg liggen de dakpannen op de daken van de eengezinswoningen en zijn we bezig met het leggen van de zonnepanelen. Ook zijn we al bezig met het metselwerk. Aan de binnenkant van de woningen zitten de eerste kozijnen er al gedeeltelijk in en worden de binnenwanden in de eerste woningen geplaatst.


De woningen zijn inmiddels allemaal toegewezen. Als eerste hebben de oud bewoners/terugkeerders een keuze mogen maken. De woningen die overbleven zijn geadverteerd op Woongaard en toegewezen.

De nieuwe woningen worden naar verwachting in januari van 2021 opgeleverd.

Heeft u nog vragen over dit project? Neemt u dan gerust contact op met projectconsulent Daniëlle Koet. Zij is bereikbaar op telefoonnummer (0345) 596 276 of mail naar d.koet@kleurrijkwonen.nl.

Naar verwachting is de start bouw na de zomer van 2019 en leveren wij de nieuwe woningen in de zomer van 2020 op.Start sloopwerkzaamheden Gelddijk Culemborg
Wij zijn gestart met de sloopwerkzaamheden van de woningen aan de Gelddijk, Otto van Reesweg en Blaasbalg. De firma Kruiswijk sloopwerken BV verzorgt dit voor ons.

Op dit moment zijn zij bezig met het saneren van asbest. Deze werkzaamheden duren tot ongeveer 5 augustus 2019. Hierna gaan zij door met het slopen van de woningen, dit duurt ongeveer 5 à 6 weken.