KleurrijkWonen heeft 27 woningen aan de Gelddijk, Otto van Reesweg en Blaasbalg in Culemborg gesloopt. We bouwen 29 nieuwe energiezuinige woningen terug. Aan de kant van de Otto van Reesweg bouwen we 16 eengezinswoningen en 1 levensloopbestendige woning. Aan de kant van de Gelddijk bouwen we 12 levensloopbestendige woningen.

De woningen zijn allemaal toegewezen. Deze worden naar verwachting in oktober 2020 opgeleverd aan de nieuwe bewoners.

Heeft u nog vragen over dit project? Neemt u dan gerust contact op met projectconsulent Daniëlle Koet. Zij is bereikbaar op telefoonnummer (0345) 596 276 of mail naar d.koet@kleurrijkwonen.nl.

Naar verwachting is de start bouw na de zomer van 2019 en leveren wij de nieuwe woningen in de zomer van 2020 op.Start sloopwerkzaamheden Gelddijk Culemborg
Wij zijn gestart met de sloopwerkzaamheden van de woningen aan de Gelddijk, Otto van Reesweg en Blaasbalg. De firma Kruiswijk sloopwerken BV verzorgt dit voor ons.

Op dit moment zijn zij bezig met het saneren van asbest. Deze werkzaamheden duren tot ongeveer 5 augustus 2019. Hierna gaan zij door met het slopen van de woningen, dit duurt ongeveer 5 à 6 weken.