In Broekgraaf worden tot 2028 zo'n 925 woningen gebouwd
De wijk wordt sinds 2015 in vijf fases aangelegd. Broekgraaf is bijzonder gelegen tussen stad en platteland. De wijk wordt omarmd door de natuur, maar is zelf ook groen en waterrijk met charmante singels en de maar liefst zestien meter brede Broekgraaf, waaraan de nieuwe woonplek haar naam dankt. De lanen met bomen, de groenblijvende hagen en de Broekgraafzone geven het gebied lucht en ruimte. In 2015 heeft KleurrijkWonen 20 eengezinswoningen gerealiseerd aan de Pijpenklopper- en de Huttenmeesterstraat (fase 1) en in 2020 werden 34 appartementen opgeleverd aan Keizerrood (fase 4).
Meer informatie over Broekgraaf vindt u op www.broekgraaf.nl.

Stand van Zaken
Ouwehand BV bouwt voor ons een complex met 28 appartementen aan de Kwartsweide in fase 5. Onder de downloads vindt u een overzicht van de fases in Broekgraaf en een situatietekening waarop u ziet waar het appartementencomplex gebouwd wordt. Het gaat hard! Alle kozijnen en gevels inclusief het glas is geplaatst Het metselwerk van de buitengevels is ook bijna klaar. We hopen dat het gebouw eind juni geheel uit de steigers is. De aannemer start dan met de afbouwfase. Op dit moment verloopt de bouw volgens planning en hopen we het gebouw eind oktober/begin november op te kunnen leveren aan de nieuwe bewoners.

De helft van de appartementen heeft één slaapkamer
Deze appartementen (ca 65m2) zijn bestemd voor 1- en 2-persoonshuishoudens die hun eerste woning zoeken. De huurprijs is € 633,25 (prijspeil 2021).

De andere helft heeft twee slaapkamers
Met een huurprijs van € 728,33 (prijspeil 2021) zijn deze appartementen (ca 70m2) aantrekkelijk voor 1- of 2-persoonshuishoudens die geen recht hebben op huurtoeslag. Let op: het gaat hier om sociale huurwoningen!

Alle appartementen zijn toegewezen! Reageren is niet meer mogelijk.

Contactpersoon
Heeft u nog vragen over dit project? Neem dan gerust contact op met projectconsulente Angelique van den Brink. Zij is bereikbaar op telefoonnummer (0345) 596 337 of a.vandenbrink@kleurrijkwonen.nl