De komende jaren werkt KleurrijkWonen met drie partners samen aan het onderhoud van al haar woningen. Deze onderhoudspartners voeren namens ons inspecties uit, adviseren ons over het benodigde onderhoud én verzorgen de onderhoudswerkzaamheden. Voor sommige werkzaamheden schakelen zij ook gespecialiseerde bedrijven in. Denkt u hierbij aan Viridis voor onderzoek op het gebied van flora en fauna en BlueVastgoedzorg voor woninginspecties.
Voor de woningen in Culemborg, Buren en een deel van West Betuwe en Vijfheerenlanden werken we samen met Nijhuis Wolters.

Nijhuis Wolters
Nijhuis Bouw en Wolters Vastgoedonderhoud werken samen aan het onderhoud aan uw woning. Beide bedrijven zijn echte familiebedrijven. Bij alle vaklieden staan kwaliteit, respect en vertrouwen voorop.

Contactpersoon
Nijhuis Wolters houdt u op de hoogte van de planning en de werkzaamheden. Uw contactpersoon voor deze werkzaamheden is Marije Flierman. Heeft u vragen? Dan kunt u bij haar terecht. Zij is te bereiken via bewoners@woltersbv.nl.

In 2023 onderhoud Nijhuis / Wolters voor KleurrijkWonen 604 woningen in Culemborg, Beesd, Herwijnen & Vuren. Meer informatie vindt u bij de downloads, onderaan de pagina.

Inspecties
Eerst voeren medewerkers van Nijhuis Wolters een aantal technische inspecties uit bij verschillende woningen. Zij kijken of er onderhoud nodig is en zo ja, welke onderhoudswerkzaamheden. Het kan dus zijn dat u een medewerker van Nijhuis Wolters aan de deur krijgt, met het verzoek of zij uw woning van binnen en buiten mogen inspecteren. Deze medewerkers legitimeren zich met een brief van KleurrijkWonen én hun eigen legitimatie.

Onderhoud
Na de inspecties bepaalt KleurrijkWonen met Nijhuis Wolters welke werkzaamheden nodig zijn. Het gaat hier om werkzaamheden zoals schilderwerk, voegwerk en reinigingswerk. Een deel van de woningen wordt ook nageïsoleerd. U krijgt minimaal 2 weken voor de start van de werkzaamheden uitgebreide informatie hierover van Nijhuis Wolters.