Inschrijving bij Woongaard

Nieuwe inschrijving

Wilt u reageren op een woning? Dan moet u ingeschreven staan bij Woongaard. Staat u nog niet ingeschreven? Doe dit dan nu via de website van Woongaard. Daar leest u wat de kosten en voorwaarden van de inschrijving zijn.

Afschaffen verlengingskosten in Woongaard

Bij uw inschrijving in Woongaard heeft u éénmalig een bedrag aan inschrijfgeld betaald. Vervolgens moest u jaarlijks nog de verlengingskosten van € 10,- betalen voor uw inschrijving in Woongaard. Deze verlengingskosten verdwijnen per 1 februari 2022. In deze mail informeren wij u hier verder over.

Inschrijving wijzigen

Via uw account bij Woongaard wijzigt u zelf uw contactgegevens. Ook uw profiel past u hier zelf aan. Een aantal dingen kunt u niet zelf aanpassen (bijvoorbeeld geboortedatum of geslacht). Deze wijzigingen passen wij voor u aan.

Inschrijvingen samenvoegen

Wilt u samen met uw partner een woning huren? Dan moet u samen op één inschrijving staan. Staat één van u beiden al ingeschreven? Voeg dan uw partner toe aan de inschrijving. U regelt dit zelf via uw account bij Woongaard.

Staat u allebei al ingeschreven bij Woongaard? Dan kunt u uw inschrijvingen laten samenvoegen. De partner met de kortste inschrijfduur wordt dan mede-inschrijver. Het registratienummer van de mede-inschrijver vervalt. U kunt uw inschrijvingen niet zelf samenvoegen. Neem contact met ons op via klantvragen@kleurrijkwonen.nl om dit te regelen. Vergeet niet de registratienummers van beide inschrijvingen te noemen.

Inschrijvingen splitsen

Het is mogelijk om een inschrijving te splitsen. Samengevoegde inschrijvingen kunnen ongedaan gemaakt worden. De mede-inschrijver krijgt de inschrijftijd terug van de oorspronkelijke inschrijving. U kunt uw inschrijvingen niet zelf splitsen. Neem contact met ons op via klantvragen@kleurrijkwonen.nl om dit te regelen. Vergeet niet de registratienummers van beide inschrijvingen te noemen.

Inschrijving overzetten

Een inschrijving is persoonlijk. U kunt de inschrijving niet op naam van iemand anders zetten. Bij overlijden kan de registratie op naam van de mede-inschrijver komen. Dit kan alleen als de partner verbonden is via een huwelijk, geregistreerd partnerschap of samenlevingscontract. Wij hebben dan van u nodig: en kopie van de overlijdensakte en een bewijs van het huwelijk, geregistreerd partnerschap of samenlevingscontract. Dit stuurt u met een korte toelichting naar klantvragen@kleurrijkwonen.nl.