Inschrijving bij Woongaard

Nieuwe inschrijving

Wilt u reageren op een woning? Dan moet u ingeschreven staan bij Woongaard. Staat u nog niet ingeschreven? Doe dit dan nu via de website van Woongaard. Daar leest u wat de kosten en voorwaarden van de inschrijving zijn.

Inschrijving wijzigen

Via uw account bij Woongaard wijzigt u zelf uw contactgegevens. Ook uw profiel past u hier zelf aan. Een aantal dingen kunt u niet zelf aanpassen (bijvoorbeeld geboortedatum of geslacht). Deze wijzigingen passen wij voor u aan.

Inschrijvingen samenvoegen

Wilt u samen met uw partner een woning huren? Dan moet u samen op één inschrijving staan. Staat één van u beiden al ingeschreven? Voeg dan uw partner toe aan de inschrijving. U regelt dit zelf via uw account bij Woongaard.

Staat u allebei al ingeschreven bij Woongaard? Dan kunt u uw inschrijvingen laten samenvoegen. De partner met de kortste inschrijfduur wordt dan mede-inschrijver. Het registratienummer van de mede-inschrijver vervalt. U kunt uw inschrijvingen niet zelf samenvoegen. Neem contact met ons op via klantvragen@kleurrijkwonen.nl om dit te regelen. Vergeet niet de registratienummers van beide inschrijvingen te noemen.

Inschrijvingen splitsen

Het is mogelijk om een inschrijving te splitsen. De inschrijvingen krijgen allebei dezelfde inschrijfduur. Samengevoegde inschrijvingen kunnen ongedaan gemaakt worden. De mede-inschrijver krijgt de inschrijftijd terug van de oorspronkelijke inschrijving. U kunt uw inschrijvingen niet zelf splitsen. Neem contact met ons op via klantvragen@kleurrijkwonen.nl om dit te regelen. Vergeet niet de registratienummers van beide inschrijvingen te noemen.

Inschrijving overzetten

Een inschrijving is persoonlijk. U kunt de inschrijving niet op naam van iemand anders zetten. Bij overlijden kan de registratie op naam van de mede-inschrijver komen. Dit kan alleen als de partner verbonden is via een huwelijk, geregistreerd partnerschap of samenlevingscontract. Wij hebben dan van u nodig: en kopie van de overlijdensakte en een bewijs van het huwelijk, geregistreerd partnerschap of samenlevingscontract. Dit stuurt u met een korte toelichting naar klantvragen@kleurrijkwonen.nl.