Inschrijving bij Woongaard

Nieuwe inschrijving

Om te reageren op ons woningaanbod, moet u ingeschreven staan bij Woongaard. Staat u nog niet ingeschreven? Doe dit dan nu via: Woongaard. Daar leest u wat de kosten en voorwaarden van de inschrijving zijn.

Inschrijving wijzigen

Via uw account bij Woongaard kunt u zelf uw contactgegevens wijzigen. Ook uw profiel kunt u hier zelf aanpassen. Een aantal persoonsgegevens kunt u niet zelf aanpassen (bijvoorbeeld geboortedatum of geslacht). Deze wijzigingen passen wij voor u aan.

Inschrijvingen samenvoegen

Wilt u samen met uw partner een woning huren? Dan moet u samen op één inschrijving staan. Als één van u staat ingeschreven, dan kan de ander als mede-inschrijver op de inschrijving worden gezet. U regelt dit zelf via uw account bij Woongaard.

Staat u beiden ingeschreven bij Woongaard? Dan kunt u uw inschrijvingen laten samenvoegen. De partner met de kortste inschrijfduur wordt als mede-inschrijver opgevoerd. Het registratienummer van de mede-inschrijver vervalt. U kunt uw inschrijvingen niet zelf samenvoegen. Neem contact met ons op via klantvragen@kleurrijkwonen.nl om dit te regelen. Vergeet niet de registratienummers van beiden inschrijvingen te vermelden.

Inschrijvingen splitsen

Het is mogelijk om een inschrijving te splitsen. De inschrijvingen krijgen beiden dezelfde inschrijfduur.
Samengevoegde inschrijvingen kunnen ongedaan gemaakt worden. De mede-inschrijver krijgt de inschrijftijd terug van de oorspronkelijke inschrijving. U kunt uw inschrijvingen niet zelf splitsen. Neem contact met ons op via klantvragen@kleurrijkwonen.nl om dit te regelen. Vergeet niet de registratienummers van beiden inschrijvingen te vermelden.

Inschrijving overzetten

Een inschrijving is persoonlijk. U kunt de inschrijving niet op naam van iemand anders zetten. In geval van overlijden kan de registratie op naam van de mede-inschrijver komen te staan. Dit kan alleen als sprake is van een huwelijk, geregistreerd partnerschap of samenlevingscontract. Stuur in dat geval een kopie van de overlijdensakte en een bewijs van het huwelijk, geregistreerd partnerschap of samenlevingscontract met een korte toelichting naar klantvragen@kleurrijkwonen.nl