publishedMedia/62a9a7f452dd9316422545441b4d4039.jpg?timestamp=2016-10-11 13:43:25.933

Goede huurders zijn goud waard! Daarom belonen wij graag huurders, die zich netjes gedragen, betrokken zijn bij de buurt en op tijd de huur betalen.

Hoe werkt het?

Elke huurder heeft een Woongoudpas. U ontvangt met deze pas korting bij winkeliers en ondernemers in ons werkgebied. Ook spaart u automatisch Woongoudpunten. Eén Woongoudpunt is € 1,- waard. U kunt maximaal €150,- sparen.

Deelnemende winkeliers

Bekijk het winkeliersoverzicht voor de deelnemende ondernemers. In onze Woongoudgids vindt u alle informatie over goed huurderschap en Woongoud.

Goed huurderschap

Voldoet u niet aan onze criteria voor goed huurderschap? Heeft u bijvoorbeeld een huurachterstand? Dan blokkeren wij uw pas tijdelijk, waardoor u geen Woongoudpunten meer spaart. U ontvangt dan alleen korting bij deelnemende winkeliers en ondernemers.

Geldigheid

De Woongoudpunten op uw pas zijn vier jaar geldig. In het vijfde jaar komen uw punten te vervallen door maandelijkse afbouw. Als u verhuist en niet meer bij ons huurt, vervallen uw Woongoudpunten. De Woongoudpas is niet meer geldig na uw laatste huurdag, tenzij u een andere woning bij ons huurt.

Vraag of probleem met uw pas?

Heeft u een vraag of bent u uw pas kwijt? Neem dan contact met ons op via: woongoud@kleurrijkwonen.nl.

Meest gestelde vragen

U vindt hier het antwoord op de meest gestelde vragen.

Uw Woongoudsaldo bekijken