Huur opzeggen

Wilt u uw huur opzeggen?

Het is momenteel niet mogelijk om de huur op te zeggen via onze website.
Mail uw laatste huurdag, uw nieuwe adresgegevens en uw contactgegevens naar klantvragen@kleurrijkwonen.nl.

Hoe zeg ik de huur op?

U kunt uw huurcontract op elke dag van de maand opzeggen. De opzegtermijn is minimaal 1 maand. De laatste huurdag verschuift naar de eerstvolgende werkdag, als de laatste huurdag in het weekend of op een feestdag valt.

Afspraak voor- & eindinspectie

Als u de huur opzegt, dan maakt u gelijk 2 afspraken: 1 voor de voorinspectie en 1 voor de eindinspectie. De betreffende verhuurmakelaar neemt één dag voor de voorinspectie contact met u op.
- Tijdens de voorinspectie vertellen we hoe u de woning moet achterlaten.
- De eindinspectie vindt plaats op de laatste huurdag. U levert de woning leeg en schoon aan ons op.

Bekijk hier de video met uitleg over de voor- en eindinspectie.

Overname door de nieuwe huurder

Tijdens de voorinspectie bepalen we samen met u wat er mag worden overgenomen door de nieuwe huurder. De nieuwe huurder is hier niet toe verplicht. Als er geen nieuwe huurder is (bijvoorbeeld als uw woning verkocht of gerenoveerd wordt), dan is overname helaas niet mogelijk.

Bezichtiging

De nieuwe huurder wil graag zijn nieuwe woning zien. Wij geven uw telefoonnummer aan de nieuwe huurder voor een afspraak. U kunt dan ook de overname van zaken bespreken.

Sleutels inleveren

Bij de eindinspectie neemt KleurrijkWonen alle sleutels van binnen- en buitendeuren in ontvangst.
Let op! Het is niet toegestaan om de sleutels direct aan de nieuwe huurder te geven. Ook is het niet toegestaan de sleutels na sluitingstijd in onze brievenbus te doen.

Wat moet u zelf regelen

Bij een verhuizing komt er veel op u af. We hebben een aantal belangrijke zaken voor u op een rijtje gezet. Klik hier voor meer informatie.